Как ще получа заявеният продукт?

Доставките от онлайн магазин Медилан се извършват с куриерска фирма „СПИДИ“ до посочен от вас адрес, куриерската услуга се заплаща от клиента. Ако стоката която сте поръчали е на стойност 30.00 лева , към нея трябва да прибавите и сумата за куриер , примерно 5.00 лева, така общата сума става 35.00 лева.

Сроковете за доставка?

Срока на доставка варира от 1 до 3 работни дни и зависи дали населеното място се посещава всеки ден от куриер или само в определени дни. Поръчки се обработват и изпращат всеки работен ден до 15 часа, получените след този час заявки се обработват и изпращат през следващият работен ден.

Заплащане

Вие заплащате поръчката си и транспортните разходи  при получаване, на куриерската фирма „СПИДИ“ .

Замяна или връщане на продукти

Според ЗЗП в срок от четиринадесет календарни дни можете да върнете или да замените с друг размер поръчаният от вас продукт. В този срок задължително трябва да ни уведомите устно или писмено. На контакти ще намерите телефон и мейл .

1.    Връщането или замяната е в срок от   14 дни от датата на доставката и сме уведомени устно или писмено.

2.    Върнатите продукти трябва да са във вид и  оригинална опаковка както при получаването, да не са използвани, изпрани , гладени и др..

3.    Сумите за продуктите се възстановяват само  и единствено по българска банкова сметка в български лев. Надлежно се попълва формулярът за връщане, като се  прикрепя оригиналната фактура или касовия бон задължително.

4.    Върнати пратки с наложен платеж няма да бъдат приети.

5.    Върнати пратки до офис на куриерска фирма няма да бъдат приети.

6.    Транспортните разходи при получаване, замяна или връщане са за сметка на клиента и не се възстановяват.

7.    След като получим, проверим и обработим върнатата пратка, ще ви уведомим, за да потвърдим получаването.

8.    Сумата ще бъде възстановена в рамките на 14 календарни дни по банковата сметка която сте предоставили.